info Magic-slimdress

dreamdresses.nl
   departmentstore

HOME    CONTACT     WINKEL     CATALOGUS    OPENINGSTIJDEN    ROUTEBESCHRIJVING

galajurken

cocktailjurken

trouwjurken

plussize

galaschoenen

boleros

kids!

accessoires

positiejurken

uitverkoop


galajurk

code: Magic-slimdress
merk: dreamdresses
prijs: 59.99

omschrijving:

MAGIC SLIMDRESS De beroemde Slimdress van Magic Bodyfashion is nu nog verder verbeterd. Vooral door de nieuwste ontwikkelingen in stof en materiaal toe te passen en gebruik te maken van Lycra Beauty is de Slimdress zeer prettig in het dragen, superdun en ademend maar wel sterk corrigerend. Het resultaat mag er zijn en met deze Slimdress toont Magic tevens dat Bodyshaping ook zeer sexy kan zijn. Dit perfect slankmakende jurkje is leverbaar in een glanzende zwarte kleur en in een fraaie champagne getinte huidskleur.

HELAAS VERSTUREN WE NIET MEER
We hebben gemerkt dat we u niet online optimaal kunnen bedienen.Daarom is de webwinkel gesloten. Gewoon langskomen is het enige advies. We zijn 7 dagen per week geopend en alleen in de winkel kunt u door blijven passen tot u uw droomjurk heeft gevonden.

Toch opsturen?
Lukt het je echt niet om langs te komen? En weet je zeker dat dit de jurk is. Stuur ons een berichtje zodat we hem evt toch kunnen opsturen. Het liefst via WhatsApp: 0624611901.


info dreamdresses Jurk (snel) nodig?Lees hier verder....
info dreamdresses Voorraad vraag , lees hier verder....
info dreamdresses Kom je naar de winkel? Klik hier voor onze tips.....

Let op... deze jurk kan uitverkocht zijn!

beschikbare kleuren:
70B-small-70C-small-70D-small-75B-medium-75C-medium-75D-medium-75E-medium-80B-large-80C-large-80D-large-80E-large-85B-xl-85C-xl-85D-xl-85E-xl-


© 2017 dreamdresses, Inc. All Rights Reserved