je favourite girls in jouw dreamdress! volwassen bruidsmeisjes

dreamdresses.nl
   departmentstore

HOME    CONTACT     WINKEL     CATALOGUS    OPENINGSTIJDEN    ROUTEBESCHRIJVING

GALAKLEDING
collectie
magazine
flowergirls
plus-size
cocktailjurken
positiejurken
promjurk
dansjurk

ACCESSOIRES
galaschoenen
sieraden
ggalatasjes
lingerie
haaraccessoires
bolero's

MAGAZINES
galajurken
juju & christine
kinderbrochure
pinkboom-paris

FAMILIE VAN DE BRUID


Er was altijd moeder van de bruid, nu is er ook dochter van de bruid en vergeet niet de schoonmoeder van de bruid, of stiefmoeder van de bruid... Je kunt voor je dierbaren kijken bij onze galajurken of cocktailjurken of bij onze kids kleding. Onze hele collectie heeft het zelfde kleurengamma,dus combineren is een makkie. Neem een kleurthema op je bruiloft en laat iedereen in die kleur komen, dat staat ook nog prachtig op de fotos!

flowergirls

Al je 'favourite girls' in dezelfde dreamdress

Ziet dat er niet leuk uit? Jij als stralende bruid temidden van je liefste (volwassen) bruidsmeisjes ,zussen, nichtjes, vriendinnen... you name it!
Al onze galajurken en cocktailkleuren zijn in allerlei kleuren leverbaar.

DE AANHANG

Voor de vrienden en mannen is het natuurlijk niet zo moeilijk, voor hen verkopen we een stropdas in de kleur van de jurk!

flowergirls

'custom made'

Laat nu je jurk maken !
je kunt nu ook via flowergirls je droomjurk laten maken. levertijd is 12 weken. Maar heb je sneller een jurk nodig dan slaag je altijd bij Dreamdresses!

neem een kijkje op de website van bv Dessy.com Zo kun je je meiden er top uit laten zien, maar je bent dan wel een driehonderd euro kwijt! voor rond de 150.00 vind je al een jurkje in de winkel van Dreamdresses!

OPENINGSTIJDEN

geen afspraak nodig


zondag:12-17
maandag: GESLOTEN
dinsdag: 10-18
woensdag:10-18
donderdag:10-21
vrijdag:10-18
zaterdag:10-17

Hieronder ziet u de nieuwste jurken uit de catalogus. Niet alle jurken staan in de winkel maar we proberen zoveel mogelijk te laten zien.
Naar de catalogus


CATALOGUS

ZOEKOPDRACHT
Weet je al precies welke jurk je wilt maar je ziet hem niet in onze catalogus? Stuur ons dan de foto. En als we hem niet in ons assortiment hebben , kunnen we hem vast voor je inkopen! Bij dreamdresses ben jij zelf de inkoper :-)

© 2017 dreamdresses, Inc. All Rights Reserved