Galajurken en trouwjurken van Dreamdresses, hét feestwarenhuis!
catalogus Dreamdresses

dreamdresses.nl
   departmentstore

HOME    CONTACT     WINKEL     CATALOGUS    OPENINGSTIJDEN    ROUTEBESCHRIJVING

galajurken

cocktailjurken

trouwjurken

plussize

galaschoenen

boleros

kids!

accessoires

positiejurken

uitverkoop


GALAKLEDING
collectie
magazine
flowergirls
plus-size
cocktailjurken
positiejurken
promjurk
dansjurk

ACCESSOIRES
galaschoenen
sieraden
ggalatasjes
lingerie
haaraccessoires
bolero's

MAGAZINES
galajurken
juju & christine
kinderbrochure
pinkboom-paris

FAMILIE VAN DE BRUID


Er was altijd moeder van de bruid, nu is er ook dochter van de bruid en vergeet niet de schoonmoeder van de bruid, of stiefmoeder van de bruid... Je kunt voor je dierbaren kijken bij onze galajurken of cocktailjurken of bij onze kids kleding. Onze hele collectie heeft het zelfde kleurengamma,dus combineren is een makkie. Neem een kleurthema op je bruiloft en laat iedereen in die kleur komen, dat staat ook nog prachtig op de fotos!

HELP, ik heb een galajurk nodig!


Geen nood, je hebt ons al gevonden dus alles komt goed ;-) Je kunt direct op onze webwinkel kijken en een galajurk of avondjurk bestellen of je rijdt "even" naar onze galazaak in Arnhem en je kunt met een galajurk weer voldaan en blij terug retour naar huis!

galakleding

U heeft bij ons keus uit ruim 10.000 galajurken! Onze collectie avondkleding wisselt wekelijks vandaar dat niet alles op de site staat maar u krijgt zo wel een idee van onze modellen en kleuren.

We verkopen verschillende modellen galajurken: We hebben verschillende uitvoeringen van een straplessjurk , deze heeft een strak lijfje met een mooi gevormde cup waardoor deze voor kleine en grote boezems geschikt is.De rok loopt wijd uit met hieronder een pettycoat. Vind je deze te wijd uit staan dan kun je er voor kiezen de pettycoat er onderuit te halen. Verder verkopen we een aantal jurken met een schouderbandje.

Wil je liever de straplessjurk met een bandje dan is deze mogelijkheid er ook. Wij werken samen met een zeer inventieve coupeur die elke jurk naar uw wens kan aanpassen.

Niet alleen galajurken

Bij Dreamdresses ben je voor een klein bedrag helemaal aangekleed van top tot teen!

Bolero's

Als het koud is moet er natuurlijk iets over de avond jurk . Dus wij verkopen bolero's. Daarnaast verkopen we ook losse bontjes of bontjasjes.

Sieraden

Natuurlijk verkopen we parelkettinkjes of strasssieraden om je nog meer te laten schittteren. Ook verkopen we tiara's en andere haarsieraden.

Tasjes

Voor die dag heb je natuurlijk een tasje nodig. Deze verkopen we ook in allerlei soorten. Wanneer u bij ons een galajurk koopt, kost het tasje 15,-!.

GalaSchoenen

Van top tot teen.... Dus nog de schoenen. We hebben een enorme keus in galaschoenen, high-heels & peeptoe's.Galahandschoenen

Verplicht bij de dresscode 'blacktie'. Wij verkopen ze in alle kleuren!galakleding

Hoe werkt het bij Dreamdresses

In de meeste galazaken /galajurkenwinkels moet je eerst een afspraak maken. Als je komt wordt je prive geholpen.
Dat kan erg fijn zijn maar niet als je rustig wil rondkijken en passen. Bij ons zit je niet aan tijden vast en kun je komen met wie en wanneer je wilt. Natuurlijk helpen we je en adviseren we je. Je staat er natuurlijk niet alleen voor! Heb je het gevoel dat je wat meer advies wil hebben, geef dat dan aan bij de paskamer , de gastvrouw bij binnenkomst legt je alles uit maar loopt niet met je mee. Gezien de grote van de winkel en de vele afdelingen kun je de gastvrouw altijd bij het infopunt vinden voor vragen.
Heb je leuke jurken op de site gezien , neem dan de printscreens mee. Zo kunnen we de jurken makkelijk voor je vinden. Evt kun je ook een paslijstje op de site maken die we dan voor je pakken als je komt. Alle jurken hangen in de winkel maar niet alle maten. Kijk en pas dus eerst welk model je leuk vind en welke maat je hebt. Zou je daarna je droomjurk in andere kleuren willen passen dan kan dat altijd. Houdt er wel rekening mee dat het passen een paar uur kan duren. Je zelf merkt daar niets van maar je entourage misschien wel. Voor de kinderen hebben we een tv met film maar we bieden geen koffie aan , wel hebben we een karaf water klaar staan.

OPENINGSTIJDEN

geen afspraak nodig


zondag:12-17
maandag: GESLOTEN
dinsdag: 10-18
woensdag:10-18
donderdag:10-21
vrijdag:10-18
zaterdag:10-17

Hieronder ziet u de nieuwste jurken uit de catalogus. Niet alle jurken staan in de winkel maar we proberen zoveel mogelijk te laten zien.
Naar de catalogus


CATALOGUSZOEKOPDRACHT
Weet je al precies welke jurk je wilt maar je ziet hem niet in onze catalogus? Stuur ons dan de foto. En als we hem niet in ons assortiment hebben , kunnen we hem vast voor je inkopen! Bij dreamdresses ben jij zelf de inkoper :-)

© 2017 dreamdresses, Inc. All Rights Reserved