positiecocktailjurken van dreamdresses, goedkope korte positiejurken

× HOME Webwinkel Galajurken Cocktailjurken Trouwjurken Curves
PositiejurkenBudget/sale
Jumpsuits Schoenen Lingerie Bruidsmeisjes flowergirls Tienerjurkjes Rouwjurkjes Lookbook
One Stop Shop Routebeschrijving Contact Coupeuses

Snow
Snow

DREAMDRESSES

specially dreamdress(ed) met positiecocktailjurken!

Plotseling feestje? Plotseling zwanger? Allebei of helemaal niet? Wat maakt het uit, als je je Dreamdress maar hebt!

Wij verkopen ook positiecocktailjurken.Hiernaast zie je de modellen die ook geschikt zijn als zwangerschapscocktailjurken. Bij sommige zijn een paar aanpassingen nodig ;aangezien je een paar maten groter koopt voor je buik zullen een paar coupe-naadjes bij je cup nodig zijn want anders zit de top boven te wijd. De jurken zijn direct uit voorraad leverbaar.Je kunt altijd langskomen in de winkel om te passen maar we raden je aan pas een paar weken voor het feest de jurk te kopen of hem op de groei te kopen......

Bij ons hoef je geen afspraak te maken.Kijk ook voor positiegalajurken bij onze positietrouwjurken. .

Wil je meer info hebben over het kopen van een positiejurk download dan onze brochure, hier vind je meer informatie over de tijd van het kopen en onze winkel.Je kunt natuurlijk ook de rest van de site lezen. Weet je nog niet of je in het kort of lang gaat, kijk dan ook bij onze positietrouwjurken of positiecocktailjurken. Probeer het kopen van je jurk zolang mogelijk uit te stellen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je jurk er niet is want we hebben keus genoeg. Maanden van te voren een jurk uitzoeken is namelijk heel lastig en je bent dan bijna verplicht nog een keer naar ons af te reizen. Daarom is het handiger ongeveer een maand voor de tijd te komen. Het gebeurt ook wel dat klanten de jurk komen kopen een paar dagen van te voren! Vaak gebeurt het namelijk dat de a.s. bruid denkt niet in een jurk te kunnen en de gedachte al van zich af had gezegd en dan toch de kriebels krijgt. Dan ben je bij ons aan de juiste adres! Je vind dan nog de jurk met evt. een bolero, sieraden en zelfs schoenen.

download onze positiecocktailjurkenbrochure

Niet alleen cocktailjurken

Bij Dreamdresses ben je voor een klein bedrag helemaal aangekleed van top tot teen!
Eerst moet je de galajurk natuurlijk vinden maar dan ben je nog niet klaar.... .

Bolero's

Als het koud is moet er natuurlijk iets over de jurk . Dus wij verkopen bolero's. Daarnaast verkopen we ook losse bontjes of bontjasjes. Je krijgt trouwens bij elke jurk een stola!

Sieraden

Natuurlijk verkopen we parelkettinkjes of strasssieraden om je nog meer te laten schittteren. Ook verkopen we tiara's en andere haarsieraden.

Tasjes

Voor die dag heb je natuurlijk een tasje nodig. Deze verkopen we ook in allerlei soorten. Alle tasjes kosten bij ons 15,- als u een jurk koopt.

Schoenen

Van top tot teen.... Dus nog de schoenen. We hebben basis witte satijnen schoenen maar een leuk zilveren hakje verkopen we ook!Galahandschoenen

Bij dresscode 'blacktie' verplicht! Daarom verkopen we ook galahandschoenen in alle kleuren. Ze kosten 15,- en zonder vingers 12,50.Hoe werkt het bij Dreamdresses

In de meeste bruidszaken/trouwjurken winkels moet je eerst een afspraak maken. Als je komt wordt je prive geholpen.
Dat kan erg fijn zijn maar niet als je rustig wil rondkijken en passen. Bij ons zit je niet aan tijden vast en kun je komen met wie en wanneer je wilt. Natuurlijk helpen we je en adviseren we je. Je staat er natuurlijk niet alleen voor!
Alle jurken hangen in de winkel maar niet alle maten. Kijk en pas dus eerst welk model je leuk vind en welke maat je hebt. Zou je daarna je droomjurk in andere kleuren willen passen dan kan dat altijd

CATALOGUSopeningstijden

geen afspraak nodig

zondag:12-17
maandag: 12-18
dinsdag: 10-18
woensdag:10-18
donderdag:10-21
vrijdag:10-18
zaterdag:10-17907p 139.99 in de maten 36-56

positiejurken

Ook als je zwanger bent kun je bij ons (voor weinig) slagen. We verkopen ook positiejurken! We hebben hiervoor een speciale brochure gemaakt.


bruidsmeisjesjurken en bruidsjonkerpakjes
trouwjurken to go

Pret a porter.
Veel van onze jurken kunt u direct meenemen! Dus ook al trouwt u morgen... dat is geen probleem bij dreamdresses!

test test
test test
test test