trouwjurken van dreamdresses, goedkope bruidsjurken

× HOME Webwinkel Galajurken Cocktailjurken Trouwjurken Curves
PositiejurkenBudget/sale
Jumpsuits Schoenen Lingerie Bruidsmeisjes flowergirls Tienerjurkjes Rouwjurkjes Lookbook
One Stop Shop Routebeschrijving Contact Coupeuses

Snow
Snow

DREAMDRESSES

Trouwen
collectie
magazine
bruidsmeisjes
flowergirls
trouwjurken
bruidsjonkers

Accessoires
sluiers
sieraden
trouwschoenen
lingerie
haaraccessoires
bolero's

familie van de bruid


Er was altijd moeder van de bruid, nu is er ook dochter van de bruid en vergeet niet de schoonmoeder van de bruid, of stiefmoeder van de bruid... Je kunt voor je dierbaren kijken bij onze galajurken of cocktailjurken of bij onze kids kleding. Onze hele collectie heeft het zelfde kleurengamma,dus combineren is een makkie. Neem een kleurthema op je bruiloft en laat iedereen in die kleur komen, dat staat ook nog prachtig op de fotos!

MAMS koffie


Naast ons zit een heerlijk koffietentje. Kom je bij ons met je vriendinnen, familie ,dan kun je daar eerst koffie drinken.
Om onze jurken wit te houden schenken wij geen koffie! Wel kunnen jullie onbeperkt water drinken :-)

specially dreamdress(ed) met positietrouwjurken!

Plotseling trouwen? Plotseling zwanger? Allebei of helemaal niet?Wat maakt het uit, als je je Dreamdress maar hebt!

Wij verkopen ook positietrouwjurken.Hiernaast zie je de modellen die ook geschikt zijn als zwangerschapstrouwjurken. Bij sommige zijn een paar aanpassingen nodig ;aangezien je een paar maten groter koopt voor je buik zullen een paar coupenaadjes bij je cup nodig zijn want anders zit de top boven te wijd. De jurken zijn direct uit voorraad leverbaar.Je kunt altijd langskomen in de winkel om te passen maar we raden je aan pas een paar weken voor het feest de jurk te kopen of hem op de groei te kopen......

Bij ons hoef je geen afspraak te maken.Kijk ook voor positietrouwjurken bij onze positiegalajurken. Misschien wil je niet in het 'maagdelijk' wit trouwen, we verkopen de zwangerschapsbruidsjurken in allerlei kleuren maar deze staan bij de positiegalajurken of positiecocktailjurken als je voor kort gaat.

Wil je meer info hebben over het kopen van een positiejurk download dan onze brochure, hier vind je meer informatie over de tijd van het kopen en onze winkel.Je kunt natuurlijk ook de rest van de site lezen. Weet je nog niet of je in het kort of lang gaat, kijk dan ook bij onze positiegalajurken of positiecocktailjurken. Probeer het kopen van je jurk zolang mogelijk uit te stellen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je jurk er niet is want we hebben keus genoeg. Maanden van te voren een jurk uitzoeken is namelijk heel lastig en je bent dan bijna verplicht nog een keer naar ons af te reizen. Daarom is het handiger ongeveer een maand voor de tijd te komen. Het gebeurt ook wel dat klanten de jurk komen kopen een paar dagen van te voren! Vaak gebeurt het namelijk dat de a.s. bruid denkt niet in een jurk te kunnen en de gedachte al van zich af had gezegd en dan toch de kriebels krijgt. Dan ben je bij ons aan de juiste adres! Je vind dan nog de jurk met evt. een bolero, sieraden en zelfs schoenen.

download onze positietrouwjurken
brochure

van top tot teen

Bij Dreamdresses ben je voor een klein bedrag helemaal aangekleed van top tot teen!
Eerst moet je de droomjurk natuurlijk vinden maar dan ben je nog niet klaar.... .

Bolero's

Als het koud is moet er natuurlijk iets over de jurk . Dus wij verkopen bolero's. Daarnaast verkopen we ook losse bontjes of bontjasjes.

Sieraden

Natuurlijk verkopen we parelkettinkjes of strasssieraden om je nog meer te laten schittteren. Ook verkopen we tiara's en andere haarsieraden.

Tasjes

Voor die dag heb je natuurlijk een tasje nodig. Deze verkopen we ook in allerlei soorten. Alle tasjes kosten bij ons 15,- als u een jurk koopt.

Schoenen

Van top tot teen.... Dus nog de schoenen. We hebben basis witte satijnen schoenen maar een leuk zilveren hakje verkopen we ook!Sluiers

We verkopen sluiers vanaf 15,- in de kleuren wit en ivoor in verschillende uitvoeringen.

Ben je op zoek naar een trouwjurk dan ben je bij ons aan het juiste adres!
werkwijze dreamdreses galakleding

Hoe werkt het bij Dreamdresses

Nieuw! onze bruidsafdeling is nu nog groter.

Wij werken daarom zonder afspraak
Je kunt bij ons geen afspraak maken, het is bij ons dagelijks een zoete inval. Een en al gezelligheid dus. Ons bruidsafdeling is vergroot waardoor we genoeg ruime paskamers hebben, het zelfde geldt voor de kinderafdeling. En op de gala-afdeling hebben we er zelfs 30! Je bent dus van harte welkom. Neem wel de tijd, want je mag bij ons veel passen en dat is ook nodig omdat je maar met jurk naar huis wilt gaan en dat moet de allermooiste zijn. We helpen je hierbij maar vaak veel tegelijk. We kunnen goed multitasken maar soms moet je even geduld hebben als we je jurk aan het zoeken zijn.MAMS KOFFIE
Naast ons zit een heerlijk koffietentje. Kom je bij ons met je vriendinnen, familie ,dan kun je daar eerst koffie drinken.
Om onze jurken wit te houden schenken wij geen koffie! Wel kunnen jullie onbeperkt water drinken :-)


CATALOGUSopeningstijden

geen afspraak nodig

zondag:12-17
maandag: 12-18
dinsdag: 10-18
woensdag:10-18
donderdag:10-21
vrijdag:10-18
zaterdag:10-17907p 139.99 in de maten 36-56

positiejurken

Ook als je zwanger bent kun je bij ons (voor weinig) slagen. We verkopen ook positiejurken! We hebben hiervoor een speciale brochure gemaakt.


bruidsmeisjesjurken en bruidsjonkerpakjes
trouwjurken to go

Pret a porter.
Veel van onze jurken kunt u direct meenemen! Dus ook al trouwt u morgen... dat is geen probleem bij dreamdresses!


DREAMDRESSES

Jansplein 20
6811GD Arnhem
contact via Whatsapp Snow

routebeschrijving

Openingstijden

woensdag: 11.00-17.00
donderdag: 11.00-17.00
vrijdag: 11.00-17.00
zaterdag: 11.00-17.00

in september :
alleen op zaterdag van 10-17

* let op: de deur sluit 30 minuten voor sluitingstijd.


-> meer info en tijden

Social Media

facebook
instagram
YouTube kanaal

F.A.Q.
BEDRIJFSGEGEVENS
Voor vragen mag je ons altijd appen!! 026-4463084

© dreamdresses 2019