promjurken voor je eindexamengala!

× HOME Webwinkel Galajurken Cocktailjurken Trouwjurken Curves
PositiejurkenBudget/sale
Jumpsuits Schoenen Lingerie Bruidsmeisjes flowergirls Tienerjurkjes Rouwjurkjes Lookbook
One Stop Shop Routebeschrijving Contact Coupeuses

Snow
Snow

DREAMDRESSES

GALAKLEDING
collectie
magazine
flowergirls
plus-size
cocktailjurken
positiejurken
promjurk
dansjurk

ACCESSOIRES
galaschoenen
sieraden
ggalatasjes
lingerie
haaraccessoires
bolero's

MAGAZINES
galajurken
juju & christine
kinderbrochure
pinkboom-paris

FAMILIE VAN DE BRUID


Er was altijd moeder van de bruid, nu is er ook dochter van de bruid en vergeet niet de schoonmoeder van de bruid, of stiefmoeder van de bruid... Je kunt voor je dierbaren kijken bij onze galajurken of cocktailjurken of bij onze kids kleding. Onze hele collectie heeft het zelfde kleurengamma,dus combineren is een makkie. Neem een kleurthema op je bruiloft en laat iedereen in die kleur komen, dat staat ook nog prachtig op de fotos!

promjurken


A promdress to impress......
van dreamdresses

Natuurlijk wil jij als je gaat afstuderen de mooiste van het bal zijn. Kom en kijk daarom eens bij ons. Voor een betaalbare maar toch prachtige promjurk steel jij de show en heb je de dag en avond van je leven! Wij gaan op inkoop naar Parijs, London, Milaan en de U.S.A om voor jou de prachtigste galajurk te scoren. En sinds kort hebben we de eigen "la luna" lijn uit Italie.

En bij ons betaal je even veel als een galajurk die je ergens huurt en daarna weer moet terugbrengen.....
We verkopen promjurken alla een echte hoteldebotel promdress met enorme rokken in zuurstokkleuren maar we hebben ook hele eenvoudige jurken waarin je over de rode loper kunt waaieren. Maar wil je liever een kort galajurkje want dat kan natuurlijk ook! Het voordeel van zo'n cocktailjurk is dat je deze weer eens vaker aan kunt, bv naar een trouwerij of met een etentje.
We hebben een hele winkel vol met verschillende avondjurken want je wil niet allemaal in dezelfde jurk lopen natuurlijk Daarom is onmogelijk deze allemaal op de site te zetten.

Wil je je alvast even orienteren kijk dan bij onze collectiegalajurkenwinkel

Waarom naar Dreamdresses?

Al met al ben je vast al uren, misschien al dagen aan het zoeken op het internet, op zoek naar de perfecte jurk natuurlijk. Dus gebruik gewoon je zoekuren als reistijd en stap in de wereld die Dreamdresses heet en stap er weer uit met je Dreamdress!.